Joachim Kullberg header
08:36 - 22/03/2012

Shoes

Här är en bättre bild på skorna jag målade! Ganska många frågade vart man får tag på den här färgen, och jag vet faktiskt inte vart just den är är köpt då jag har fått den. Men det är vanlig textilfärg, så jag antar att det finns liknande att få tag på i butiker som säljer hobbymeterial, färg eller tyg!

Jag borde kanske tillägga att textilfärg dock inte är det bästa att använda när man målar på skor, eftersom den blir lite gummi-aktig när den torkar, och inte lika stel och hållbar som annan färg. Haha.

_
Here’s a better picture of the shoes I painted! Pretty many asked me where you can get these kind of colors, and I actually don’t know since I got them from someone. It’s regular fabric paint though, so I guess you can find something similar in stores with hobby materials, paint or fabric!

I should probably mention that fabric paint isn’t the best to use when painting on shoes though, since it get a bit rubber-ish when it’s dried and not as stiff(?) and durable as other paint. Haha.

Leave a comment

Isabel- 7 April, 2012 at 11:11
Grymt snyggt!
elsaekman
elsaekman- 1 April, 2012 at 02:31
Thumbs up!!!
niklas- 25 March, 2012 at 10:09
vad fiffigt! inspirerande, snyggt!!!
Jonna- 22 March, 2012 at 10:19
Skitsnygga!
NEW POST: BY FUNDA - KNEE LENGTH SKIRT
VIEW POSTS - VIEW PROFILE