Joachim Kullberg header
01:23 - 16/03/2012

BON 60 – S/S 12photos from bon.se

ph 1 & 2: Ben Weller
ph 3: Hasse Nielsen
ph 4: Benny Hotrne

Här är ett par bilder jag gillade från BON 60 S/S 12. Idag hade jag planerat att sitta ute i solen, dricka kaffe, kedjeröka och få lite skolarbete gjort. Men självklart var det helt grått och blött ute när jag vaknade i morse. Besvikelsen. Det får bli en annan dag. Nu blir det att kolla på lite serier innan sängen!

Here’s a few photos from BON 60 S/S 12 that I liked. I’d planned to spend the day outside in the sun, with coffee, cigarettes and get some schoolwork done. But of course it was raining when I woke up this morning. Well, maybe another day. Now I’ll watch some tv series before I’ll go to bed!

Leave a comment

Patrik- 16 March, 2012 at 02:47
Sv. Du borde lätt göra en! De är riktigt najs ;D haha
NEW POST: heygia - Hej Shiloh
VIEW POSTS - VIEW PROFILE