Joachim Kullberg header
12:03 - 15/03/2012

Fresh start, new blog

HEJ PÅ ER. Jag bestämde mig för att börja om med hela den här blogg-grejen. Efter ett par månader utan uppdaterad blogg kände jag mig inte riktigt färdig med det här ännu, så nu kör vi igen! Jag raderade alla gamla inlägg och fixade nya bilder och header etc. Nystart! Hoppas ni fortsätter läsa och snacka skit med mig!

HI GUYS. I decided to start over with this whole blog thing. After a couple of months without updated blog I missed it, so here we go again. I deleted the old entries and made a new header etc. As a fresh start. I hope you keep reading and commenting!
Leave a comment

Thea- 18 May, 2012 at 11:17
Hej J! Följde din blogg förut, för ca 1 år sedan, men innan Shelly-tiden, kul att du är tillbaka igen! Hittade din blogg nu igen av en slump! Är du fortfarande tillsammans med den där underbara killen? :)) Vad har hänt sen sist, uppdatera gärna! Massa kramar!!
Jesper Dahl
Jesper Dahl- 16 March, 2012 at 10:43
Välkommen tillbaka, kul att ha dig här! Hoppas allt med uppdateringen gick bra!
Karre- 15 March, 2012 at 08:59
Välkommen tillbaka, följt sen Shelley-tiden och lär inte sluta nu.
Elin- 15 March, 2012 at 07:41
Äntligen!! ;)
NEW POST: heygia - Teresa
VIEW POSTS - VIEW PROFILE